لیست کتابهای منتشر شده در مرکز تحقیقات تغذیه |
مدیریت تغذیه در بحران ها |
بیماری های ناشی از غذا |
شیوه زندگی سالم، تغذیه و فعالیت فیزیکی |
استرس و تغذیه یک گفتگو جذاب |
آموزش تغذیه در سلامت و بیماری |
تغذیه کودکان 1 تا 6 سال |
مدیریت بهداشتی در صنایع غذایی |
تغذیه در بازتوانی معتادین |
بهداشت وفناوری شیر و فراورده های آن |
کیفیت تغذیه ای و فرآوری مواد غذایی |
کنفرانس یک روزه تغذیه و امدادهای غذایی در بلایا |
چکیده مقالات نهمین کنگره تغذیه ایران |
چکیده مقالات نخستین کنگره سندرم متابولیک ایران |
چکیده مقالات اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقا سلامت |
چکیده مقالات اولین کنگره بین المللی باکتری شناسی پزشکی ایران |
چکیده مقالات دوازدهمین کنگره بین المللی دندانپزشکی ترمیمی ایران |
راههایی برای درست غذا خوردن |
چربی ها و روغن ها |
پوکی استخوان |
ماهی غذای سلامتی |
آجیل (مغز دانه ها) |
گردونه تعادل در تغذیه |
نمایه توده بدن |