1- انجام طرحهاي مشترك با صنايع غذايي استان و ساير موسسات ذيربط در زمینه طرحهای فناورانه
2- ارتقا و اشاعه فرهنگ تحقيق و كار گروهي در عرصههاي پژوهشي حیطه تغذیه و بیماریهای متابولیک، تغذیه و بیماریهای گوارشی و ریزمغذیها
3- مداخلات تغذیه ای (آموزشی، مکمل یاری....) در سطح جامعه به منظور کاهش عوامل خطر بیماریهای مزمن
4- طرحهای مداخله ای در زمینه تغذیه روده ای و وریدی به منظور کاهش مرگ و میر در بیمارستانها و ICU
5- راه اندازی آزمایشگاه سلولی ـ مولکولی مشترک در پژوهشکده
6- مطالعات بصورت کارآزمایی بالینی در زمینه اثر ریزمغذیها و برخی غذاها در پیشگیری وکنترل بیماریهای مزمن غیرواگیر